Jablečný štrůdl
Štrůdl, který zvládne opravdu každý aneb zase ta jablka 🍎🍏.
Štrůdl, který zvládne opravdu každý aneb zase ta jablka 🍎🍏.
Odlehčená verze bábovky se špaldovou moukou a holandským kakaem.
Úroda jablek byla letos (alespoň u nás) veliká! Jak jablka využít? Zkuste jednoduchý cheesecake. 🍁🍂
Letní sezóna je na pestrost ovoce to nejlepší období. Pokud máte zásobu třešní v lednici, koláč je jasnou volbou, co s nimi ☺️.
Budeme potřebovat:
Léto ☀️ a zmrzlina 🍦 k sobě prostě patří!
Vrstvený dezert, který připraví i úplný začátečník a je hotový do 10-ti minut 🤲.
Ideální sytá varianta slané večeře nebo obědu. 🥗🍽
Medvědí česnek je bezesporu hitem posledních let, jak si jej zakonzervovat, aby vydržel? Zkuste pesto!
Jaro je tady, ikdyž za oknem to tak nevypadá. Zkusme si ho proto vytvořit alespoň na talíři, aneb jarní dezert ke kávičce ☀️☕️
Bublaninu zná každý...tahle verze je navíc bez lepku a úžasně vláčná!